Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyüfémfelni javítás képes leírás - Alufelni.tlap.hu
részletek »

Könnyüfémfelni javítás - Alufelni.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alufelni.tlap.hu » Könnyüfémfelni javítás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Alumínium, és műanyag polírozás

Alumínium, és műanyag polírozás

Alumínium, és műanyag polírozás, teljeskörű alufelni javítás, értékesítés - Egyéb, Autók, motorok, kerékpár -- HardverApró Apróhirdetés, apró

Autó és motorkerékpár alufelni javítás

Autó és motorkerékpár alufelni javítás

Nem kell nagyítóval keresni a gödröket az utakon,de ha sikerült és Ön is talált egyet, akkor motor és autó alufelnijét megjavítjuk. Deformálódott felni javítása, ha szükséges heggesztése, szinterezése. Minden tipusú motorkerékpár szervízelése egy okleveles gépészmérnök 30 éves tapasztalatával. Mérnökök hada tervezte az Ön motorkerékpárját, a szervízelést is bízza egy mérnökre!

Autószerviz - Felni javítás

Autószerviz - Felni javítás

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Felni felújítása

Felni felújítása

Alulfelni javítás. Engedje meg, hogy bemutatkozzam! Madaras Attila vagyok. 1994-ben kezdtem foglalkozni felnijavítással, amikor még nagyon kevés ilyen szakirányú műhely létezett. Abban az időben 17"-os felni ritkaságnak, javítása komolyabb kihívásnak számított. Azóta nagyon sokat változtak az alufelnik, és a hozzájuk kapcsolódó igények. Az elmúlt 12 év tapasztalatainak és fejlesztéseinek köszönhetően már 22-24"-os felnik javítása sem lehet akadály! Munkatársaimmal számos, idegen műhelyek által félbehagyott javítást fejezünk be, így megszámlálhatatlanul sok elégedett és visszajáró ügyféllel büszkélkedhetünk: rally csapatok, flottacégek, vállalkozások és magánszemélyek. Vállaljuk autó-, motor- és quad-felnik javítását!

Felni javítás - Opel és Chevrolet szerviz

Felni javítás - Opel és Chevrolet szerviz

Cégünk 2006-ban kezdte meg működését, és azóta dinamikusan fejlődik. Jelenleg 200 nm-es műhelyben nyújtjuk szolgáltatásainkat Tisztelt Ügyfeleink részére. Fő tevékenységi körünkbe tartozik az Opel és Chevrolet gépjárművek és haszongépjárművek teljes körű javítása, de a meg növekedett igények miatt más autótípusok teljes körű javítását is vállaljuk. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai hozzáértésére és továbbképzésére, folyamatosan figyelve az új technikai megoldásokra műszaki információkra,és a környezetvédelmi előírások betartására. Műhelyünket folyamatosan fejlesztjük célszerszámokkal, diagnosztikai műszerekkel, különböző műhelyberendezésekkel, hogy munkánk jobb minőségű, gyorsabb, és gazdaságosabb legyen, Tisztelt Ügyfeleink igényeinek megfelelően. Hegedűs autószerviz

Felnijavítás

Felnijavítás

Cégünk több évtizedes tapasztalattal bír felnijavítás területén. Autóval és motorkerékpárral összefüggő tevékenységeink közül, fő profilunk a hidraulikával és görgőzéssel történő alu- és acélfelni javítás. Vállaljuk alu,- és lemezfelni teljes körű javítását-hegesztését, homokszórást, porfestést, (egyedi) fényezést, polírozást, központosító gyűrű készítését, lemezfelni szélesítést, nyomtáv szélesítést, stb... Műhelyünk Győrújbaráton az új ipari parkban található. Mind Győr, mind az M1-es autópálya felöl könnyen megközelíthető. Továbbá bécsi kirendeltségünkben is szívesen fogadjuk ügyfeleinket.

Felnijavítás Óbudán

Felnijavítás Óbudán

Könnyűfém kerék, alufelni javítás, abroncs szerelés-javítás. Pneumix töltőgáz Gumiabroncsok és RIAL könnyűfűmfelnik, személyautókra, sportkocsikra, terepjárokra és kisteherautókra nagy választékban! -Abrons szerelés javítás -könnyüfém kerék javítása -pneumix töltőgáz

Internetes cégböngésző

Internetes cégböngésző

Warning: get_meta_tags(http://www.cegbongeszo.hu/tev-ceg-hu/Alufelni javitasa-5783.htm) [function.get-meta-tags]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok/fuggvenyek_meta.php on line 121 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok/fuggvenyek_meta.php on line 122 Warning: get_meta_tags(http://www.cegbongeszo.hu/tev-ceg-hu/Alufelni javitasa-5783.htm) [function.get-meta-tags]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok/fuggvenyek_meta.php on line 121 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/users/www/tutilapok/tutilapok/fuggvenyek_meta.php on line 122

Kerék felni

Kerék felni

Felni javítás akció az Automax Szerviz Kft-nél Milyen tulajdonságokban különböznek az autógumik? Irányíthatóság: A gumiabroncs azon képessége, amivel kigyorsításkor és kanyarban segíti az autót, hogy a vezető által választott útvonalon, sebességgel és gyorsulással haladjon. A típusok közötti különbségek száraz útfelületen is kimutathatók, bár ezt inkább csak a sportosan vezetők veszik észre. Nedves útfelületen a különbségek felerősődnek, így azt mindennapi használatban az átlagos vezetők is megérzik. Egyes abroncsokat kifejezetten sportos használtra, nagyon jó irányíthatóságra optimalizáltak, ilyen pl a nyáriak közül a Pirelli P Zero, P Zero Nero vagy a Sottozero II téli gumi. Fékút száraz útfelületen: A száraz útfelületen, egyenes vonalban való fékezéskor a gumiabroncsok között minimális különbség mutatható csak ki. Pl egy VW Golf 100 km/h sebességről Pirelli gumikon 38,8 méter alatt áll meg, 'ultra gazdaságos' abroncsokon a féktáv 1-3 méterrel nőtt meg. Természetesen nagyobb teljesítményű autókon, növelve a sebességet, szélesebb abroncsokon a eltérés egyre jelentősebb.

Hirdetés
Könnyűfémfelni javítás gumiabroncslap.hu

Könnyűfémfelni javítás gumiabroncslap.hu

Sajnos a rossz utak miatt keréktárcsáink, felnijeink deformálódnak, rossz esetben alufelnijeink megrepednek. Alufelnik esetén általában a fényezés is sérül, mely esztétikai élményünket romba dönti. Szervizeinkben vállaljuk a fenti problémák javítását. A felni fényezés ára függ a felni kialakításától. Egy egyszerű 5 küllős felnit rövidebb idő alatt lehet becsiszolni fényezésre, mint egy 20 küllős felnit. Nem a fényezés és az anyag miatt vannak árkülönbségek, hanem az előkészítés miatt. Felni polírozás is van a műhelyben,melyre egyedi árakat adunk mindenféleképpen.

Tuti menü