Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Etabeta alufelni képes leírás - Alufelni.tlap.hu
részletek »

Etabeta alufelni - Alufelni.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alufelni.tlap.hu » Etabeta alufelni
Keresés
Találatok száma - 4 db
Eta Beta alufelnik

Eta Beta alufelnik

16 gyártó több, mint 100 alufelnije! AEZ, Alessio, AVUS, Element, Momo stb. alufelnikkel garantáljuk autója egyedi és igazán ütős megjelenését! Termékekink között számos gyári Replica alufelni is szerepel, hogy biztosan megtalálja az autójához legjobban illő darabot. Az alábbi táblázatban a piros sávban lévő fejléc mezőkre kattintva a kívánt sorrendben rendezheti a termékeket (név, ár, stb.)

Etabeta

Etabeta

Alufelni, téli gumi, nyári gumi, terepgumi, dísztárcsa. Alufelnik, gumik széles választékban. Mak, Etabeta, ATP felnik. Ficsór Autóház Kft.

Gumi Market

Gumi Market

2004 óta foglalkozunk gumiabroncs-kereskedelemmel. Célunk, hogy minél nagyobb választékot kínáljunk kedvező áron gyors szállítási határidővel. Kínálatunkban szerepelnek nehezen beszerezhető, Magyarországon nem forgalmazott, de az autógyártók által első szerelésként használt mintázatok is. Nagy választékban kaphatók nehezen elérhető, ritka méretek is, melyek jelentős részét néhány napon belül szállítani tudjuk. Ezek mellett természetesen folyamatos akciókat tartunk a legnépszerűbb méretekből. Kellemes böngészést kívánunk!

Tuning felni

Tuning felni

Megrendelés: A Ficsór Autóház Internetes áruházában a vásárlás interneten lehetséges. Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A könnyűfém felniknél feltüntetett ár tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk árát, és a felszereléshez szükséges csavarokat is. Az acél tárcsák ára nem tartalmazza a csavarok árát. A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. Áraink csak interneten történő megrendelés esetén érvényesek. A megrendelés a Ficsór Autóház Kft. telefonos vagy e-mail-es visszaigazolását követően lép érvénybe! Speciális megrendelés esetén előleget kérünk.

Tuti menü