Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aez alufelni képes leírás - Alufelni.tlap.hu
részletek »

Aez alufelni - Alufelni.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alufelni.tlap.hu » Aez alufelni
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aez Automax

Aez Automax

Irányíthatóság: A gumiabroncs azon képessége, amivel kigyorsításkor és kanyarban segíti az autót, hogy a vezető által választott útvonalon, sebességgel és gyorsulással haladjon. A típusok közötti különbségek száraz útfelületen is kimutathatók, bár ezt inkább csak a sportosan vezetők veszik észre. Nedves útfelületen a különbségek felerősődnek, így azt mindennapi használatban az átlagos vezetők is megérzik. Egyes abroncsokat kifejezetten sportos használtra, nagyon jó irányíthatóságra optimalizáltak, ilyen pl a nyáriak közül a Pirelli P Zero, P Zero Nero vagy a Sottozero II téli gumi. Fékút száraz útfelületen: A száraz útfelületen, egyenes vonalban való fékezéskor a gumiabroncsok között minimális különbség mutatható csak ki. Pl egy VW Golf 100 km/h sebességről Pirelli gumikon 38,8 méter alatt áll meg, 'ultra gazdaságos' abroncsokon a féktáv 1-3 méterrel nőtt meg. Természetesen nagyobb teljesítményű autókon, növelve a sebességet, szélesebb abroncsokon a eltérés egyre jelentősebb.

Aez felni

Aez felni

Akciós gumi és felniáruház. Több mint 20.000 extra akciós gumiabroncs és több mint 5000 akciós felni azonnal raktárról. Tel: 415-20-70

Marso

Marso

AEZ Alufelni felni katalógus A Nokian tesztpitája, Janne Laitinen elérte a 252,09 km/h sebességet az E-RA elektromos autóval Inariban az Ukonjärvi tó jegén. A rekordot március 17-én állította fel a világ legészakiabb abroncsgyártója és a Helsinki Metropolia Alkalmazott Tudományok Egyeteme az E-RA (Electric RaceAbout) egyedi járművével. A 280kW-os elektromos motorral rendelkező, kompromisszumokat nem ismerő kocsi fagyos időben már elérte a 260 km/h végsebességet. Ilyen extrém sebességnél elengedhetetlen a biztos tapadás és a stabil kezelhetőség, amit a szegecselt Nokian Hakkapeliitta 7 (225/40R18)

PitStop

PitStop

AEZ Alu és acélfelnik széles választékban Válasszon téli és nyári gumit, alu és acélfelnit vagy szerelt kereket a Hreskó Gumiszerviz bőséges készletéből. Most alacsony nagyker árakkal, látványos választékkal és profi gyorsszerviz kiszolgálással várjuk.

Tuti menü