Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lemezfelni képes leírás - Alufelni.tlap.hu
részletek »

Lemezfelni - Alufelni.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alufelni.tlap.hu » Lemezfelni
Keresés
Találatok száma - 4 db
Acélfelni

Acélfelni

Milyen tulajdonságokban különböznek az autógumik? Irányíthatóság: A gumiabroncs azon képessége, amivel kigyorsításkor és kanyarban segíti az autót, hogy a vezető által választott útvonalon, sebességgel és gyorsulással haladjon. A típusok közötti különbségek száraz útfelületen is kimutathatók, bár ezt inkább csak a sportosan vezetők veszik észre. Nedves útfelületen a különbségek felerősődnek, így azt mindennapi használatban az átlagos vezetők is megérzik. Egyes abroncsokat kifejezetten sportos használtra, nagyon jó irányíthatóságra optimalizáltak, ilyen pl a nyáriak közül a Pirelli P Zero, P Zero Nero vagy a Sottozero II téli gumi. Fékút száraz útfelületen: A száraz útfelületen, egyenes vonalban való fékezéskor a gumiabroncsok között minimális különbség mutatható csak ki. Pl egy VW Golf 100 km/h sebességről Pirelli gumikon 38,8 méter alatt áll meg, 'ultra gazdaságos' abroncsokon a féktáv 1-3 méterrel nőtt meg. Természetesen nagyobb teljesítményű autókon, növelve a sebességet, szélesebb abroncsokon a eltérés egyre jelentősebb.

Autö-doktor

Autö-doktor

Üdvözöljük áruházunkban! Örömmel értesítjük minden kedves látogatónkat, hogy megnyitottuk on-line áruházunkat. Az áruházunkban történt vásárlások után Önök pontokat gyűjthetnek, amelyeket értékes ajándékokra válthatnak.

Hasznlt lemezfelni

Hasznlt lemezfelni

Oldalunkon használt és új, bontott, bevizsgált és felújított lemezfelniket, acélfelniket valamint alufelniket talál. Osztókör adatbázisunk segítségével könnyen kikeresheti az Ön autójára megfelelő lemezfelnit vagy alufelnit a raktárkészletünkből, melyet telefonos vagy e-mail-es egyeztetés után a helyszínen vagy akár postai utánvéttel is megvásárolhat. Amennyiben acélfelnije feleslegessé vált, ne dobja ki! Keressen meg minket és a felni állapotának felmérése után, ha az használhatónak bizonyul és az ár is megfelelő, mi megvásároljuk. Feleslegessé vált felnijéről információt és képet az info@hasznaltlemezfelni.hu címre küldhet.

Lariva kft

Lariva kft

A Lariva kft nyári gumi akciókkal és óriási nyári gumikínálattal várja a nyári gumiabroncs...

Tuti menü